Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر گونجی روز یکشنبه به مناسبت روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قزوین از جمله استان هایی که در مناطق کوهستانی و کوهپایه ای قرار گرفته که با توجه به وجود گسل های موجود در آن، منطقه مستعد وقوع بسیاری از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل و زلزله با میزان خطر بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اتفاقات و حوادث به وقوع پیوسته سال های گذشته در این استان همانند زلزله های بویین زهرا در سال ۴۲، رودبار، چنگوره، الموت و آوج بیانگر آن است که این منطقه یکی از کانون های پرخطر در این حوزه محسوب شده و تاکنون نیز تلفات جانی و خسارت های مالی فراوانی را نیز به دنبال خود داشته است.

این مسوول خاطرنشان کرد: از زمان وقوع زلزله رودبار در سال ۶۹ به بعد عملیات مقاوم سازی بناهای ساختمانی در شهرها و روستاها مورد توجه جدی مسوولان و دستگاه های ذیربط قرار گرفت تا جایی که ساختمان ها ملزم شدند تحت شرایطی خاص مباحث مربوط به آیین نامه ۲۸۰۰ را رعایت کرده و بناهای خود را نیز تحت نظر ناظران ساختمانی بنا کنند.

گونجی با اشاره به حضور بنیاد مسکن قزوین در سایر استان های حادثه دیده از سیل و زلزله، گفت: با توجه به وجود ظرفیت های لازم، کارشناسان این اداره با وقوع زلزله ورزقان در آذربایجان شرقی، کرمانشاه و سیل  لرستان، حضوری مستمر در امر ساخت و ساز و مقاوم سازهای واحدهای خسارت دیده داشتند.

مقاوم سازی ۵۴ درصد از واحدهای مسکونی روستایی در استان قزوین

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قزوین با اشاره به وجود ۹۹ هزار واحد مسکونی دارای سکنه دایم در سطح استان، افزود: تاکنون از محل اعتبارات بازسازی و طرح ویژه و همچنین همیاری خود روستاییان حدود ۵۴ هزار واحد، یعنی ۵۴ درصد این واحدها بهسازی و مقاوم سازی شده اند.

گونجی خاطرنشان کرد: چهار هزار واحد روستایی نیز امسال با توجه به سهمیه های در نظر گرفته شده بایستی مقاوم سازی شوند که تاکنون سه هزار و ۵۴۰ واحد با تسهیلات یک میلیارد ریالی به این استان ابلاغ شده که از این تعداد نیز تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ متقاضی به بانک عامل معرفی و تاکنون نیز یک هزار و ۲۰۰ پرونده منجر به عقد قرارداد شده است.

به گفته این مسوول، هم اکنون عملیات مقاوم سازی یک هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی روستایی استان نیز از سال های گذشته در حال انجام است.

وی تصریح کرد: ۴۵۰ واحد مسکونی آسیب دیده مربوط به اقشار کم درآمد ناشی از حوادث مختلف از جمله بارندگی نیز با اعتبارات لازم از محل حوادث و کمک های بلاعوض مقاوم سازی شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قزوین خاطرنشان کرد: برای مقام سازی واحدهای مسکونی روستایی استان قزوین، ۳۰ دفتر طراحی به همراه ۳۰۰ مهندس طراح و ناظر برای امر ساخت و سازها نظارت دارند. 

برچسب‌ها ایرنا استان قزوین بنیاد مسکن زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا استان قزوین بنیاد مسکن ایرنا استان قزوین بنیاد مسکن زلزله استان قزوین بنیاد مسکن مقاوم سازی هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۵۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو

دریافت 17 MB

به گزارش همشهری آنلاین، لار نام شهری در استان فارس است که در اردیبهشت سال ۱۳۳۹، یک زلزله ی بزرگ در آن اتفاق افتاد و باعث شد تا تمام خانه ها و محله های این شهر به ویرانه تبدیل شود. از آنجاییکه این زلزله باعث تخریب همه چیز شده بود، به کمک افراد نیکوکار، شهری جدید در جنوب شهر لار تاسیس شد.

شهر جدید لار، وسعتی ۱۰۰ هکتاری داشت و این بار طوری ساخته شد تا زلزله نتواند باعث تخریب آن شود. از آنجا که مهندسین می دانستند این شهر روی گسل زلزله قرار گرفته شده است، باید ساختمان ها و محله های آن طوری ساخته می شد که در برابر زلزله مقاوم باشد در نتیجه بهترین نقشه برای این شهر، مدل شطرنجی بود. ساختمان های این شهر نه تنها بر اساس اصول ایمنی ساخته شدند بلکه خیابان ها هم طوری ایجاد شدند که هم را قطع کنند.

در واقع در لار با شهری روبرو هستیم که دارای خیابان ها متقاطع است که همه ی خیابان ها هم را قطع می کنند و در نتیجه هیچ کوچه ای در آن وجود ندارد و به همین دلیل به آن شهر بدون کوچه ایران می گویند. در واقع این مدل ساخت و ساز با خیابان های پهن و ساختمان های کم ارتفاع باعث می شود تا در صورت وقوع دوباره ی زلزله، مردم کمتر در خطر آسیب قرار بگیرند.

شهر جدید لار امروزه ۲ بخش اصلی دارد قسمت قدیمی شهر با بافت قدیمی و قسمت جدید شهر که در آن ساختمان های ضد زلزله و زیبا به چشم می خورد، شهری بدون کوچه ایران. این شهر نه تنها در ایران بلکه در سراسر خاورمیانه به عنوان شهر بدون کوچه معروف است.

کد خبر 850398 منبع: صدا و سیما برچسب‌ها استان‌ فارس وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سفر - گردشگری خبر مهم شهر کوچه

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • مقاوم‌سازی ارزی؛ طرحی که به سه واقعیت بازار توجه می‌کند
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید