Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: امکانات استان قزوین برای مدیریت بحران ناشی از حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله، رانش زمین و کولاک بسیار ضعیف است و در قزوین با این همه بحران باید به جای اداره کل سازمان مدیریت بحران داشته باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هدایت‌الله جمالی‌پور بعدازظهر امروز در دیدار با رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که در دفتر استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: امکانات استان قزوین برای مدیریت بحران ناشی از حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله، رانش زمین و کولاک بسیار ضعیف است و در قزوین با این همه بحران باید به جای اداره کل سازمان مدیریت بحران داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان قزوین تنوعی از بحران‌ها را دارد، افزود: اگر زنجیره‌ای از بحرا‌ن‌ها و بلایای طبیعی را مشخص کنیم، می‌بینیم که تمام آنها در قزوین متجلی می‌شود و این استان از سیل و زلزله گرفته تا رانش زمین و کولاک با همه گونه بحران طبیعی و غیرطبیعی روبه‌رو است. برای نمونه در روزهای برفی با بحران کولاک مواجه می‌شویم و وقتی کولاک در سطح جاده‌ها و مسیرهای برف‌گیر استان اتفاق می‌افتد، ماشین‌آلات و تجهیزات لازم برای بازگشایی جاده‌ها را نداریم.

جمالی‌پور ادامه داد: وقتی در وضعیت سخت کولاک محورهای مواصلاتی ما به ویژه در گردنه‌های روستایی بسته می‌شود، نیروهای راهداری و مدیریت بحران ما خودشان را به دل حادثه می‌زنند و با خطرآفرینی برای خود مسیر را باز می‌کنند تا جان افراد گیر کرده در برف را نجات دهند.

لزوم ایجاد سازمان مدیریت بحران برای تامین امکانات و تجهیزات مناسب

استاندار قزوین با اشاره به آتش‌سوزی اخیر رخ‌داده در بخش الموت غربی گفت: وقتی این آتش‌سوزی اتفاق افتاد، نیروهای مدیریت بحران ما حتی حداقل امکانات را هم برای رسیدن به محل آتش‌سوزی در اختیار نداشتند و همین مشکل سبب شد که خسارت‌های بی‌شماری به منابع طبیعی و جنگلی ما در الموت وارد شود.  

جمالی‌پور اضافه کرد:‌ بنابراین برای تزریق امکانات کافی به استان قزوین باید سازمان مدیریت بحران را در قزوین ایجاد کرده و از این طریق امکانات، تجهیزات و ظرفیت مناسبی برای مدیریت بحران‌هایی که گاهی همزمان با هم رخ می‌دهند، مهیا کنیم.

وی با اشاره به وضعیت اضطراری 5 روستای استان قزوین ادامه داد: در حال حاضر نگران رانش زمین در این روستاها هستیم، اما اعتبارات لازم برای جابه‌جایی این روستا را در اختیار نداریم.

قزوین نمایی زیبا و درونی فرسوده دارد

استاندار قزوین با تاکید بر اینکه قزوین استانی با نمایی زیبا و درونی فرسوده است، گفت: استان قزوین علی‌رغم نمای بیرونی بسیار خوب؛ اما در درون با مشکلات و چالش‌های بسیار زیادی روبه‌روست. یعنی کسی که از بیرون به قزوین نگاه می‌کند، قزوین را استانی برخوردار و با ظرفیت‌های بی‌شمار می‌بیند. اما داخل استان که می‌آییم، می‌بینیم این استان محروم‌ترین استان کشور از لحاظ منابع امکانات از جمله ساختمان‌های اداری است.

جمالی‌پور ادامه داد: سال 1400 باید تلاش کنیم تا شرایط زیرساختی در استان قزوین بهبود بیابد و زمینه برای خدمت بهتر مدیران رقم بخورد.

استاندار قزوین: ردپای انسانی در افزایش خسارات بلایای طبیعی قابل مشاهده استقزوین مستعد بروز 25 نوع حادثه طبیعی استزلزله مهم ترین حادثه غیر مترقبه ای که استان قزوین را تهدید می‌کند

وجود گسل خطرناک «ایپک» در جنوب استان قزوین

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین هم در این دیدار با اشاره به وجود گسل خطرناک «ایپک» در جنوب استان قزوین گفت:‌ این گسل خطرناک سبب ایجاد زلزله‌های مخوف سال‌های 41 و 81 شد. ضمن اینکه همین چند ماه پیش زلزله 5.4 ریشتری در شهرستان آوج اتفاق افتاد که در مقایسه با زمین‌لرزه سی‌سخت فقط 0.2 ریشتر کمتر بود.

قدرت‌الله مهدیخانی اضافه کرد: خوشبختانه با تشدید نظارت‌ها بعد از زلزله سال 1381 در نواحی روستایی آوج و اجرای آیین‌نامه 2800 زلزله اخیر آوج خسارات جانی و مالی در پی نداشت.

وی با اشاره به لایروبی مسیر رودخانه‌های بزرگ استان قزوین در 2 سال اخیر ادامه داد:‌ این لایروبی‌ها جلوی ایجاد سیل در سال‌های 1398 و در ابتدای سال 1399 را گرفت.

انتهای پیام/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوادث طبیعی استانداری قزوین حوادث طبیعی استانداری قزوین سازمان مدیریت بحران برای مدیریت بحران استاندار قزوین استان قزوین جمالی پور رانش زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۴۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور

کشاورزیان در جلسه مدیریت بحران تنش آبی شهرستان سمنان گفت : میزان آب دهی چشمه روزیه در سال ۹۸ حدود ۸۰۰ لیتر برثانیه بود، اما امسال به ۳۰۰ لیتر بر ثانیه رسیده است.

کشاورزیان گفت: در حال حاضر ۵۰ درصد چاه‌های آب شهر سمنان بالای ۵۰ سال قدمت دارند که ضروری است بازسازی و مرمت شوند.

وی ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب در بین شهروندان را ضروری دانست و درباره مناسب سازی شبکه توزیع آب شهر سمنان گفت: این هفته عملیات زون ۶ و ۷ آبرسانی شهر سمنان به منظور تعدیل و مناسب سازی شبه توزیع آب آغاز میشود.

کشاورزیان همچنین درباره برخورد با شهروندان پرمصرف آب هم گفت: جریمه مازاد مصرف یکی از این برخوردهاست و همچنین قرار است با مصوبه‌ کمیته بحران آب استان ، اشتراک آب شهروندانی که بیش از الگوی مصرف از آب استفاده کنند ، قطع موقت شود.

محمد بهرامی فرماندار سمنان هم گفت : ترویج مدیریت مصرف آب در بین مردم از طریق ظرفیت‌های اطلاع رسانی در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: هماهنگی دستگاه‌های متولی و اجرایی در حوزه مصرف آب ضروری است و باید نگاه و رویکرد ویژه‌ای در حوزه مدیریت منابع آبی داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • استقرار تیم های ثابت و سیار اورژانس در مسیر صعود به بازی دراز
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید